Nailz  4  You  

  Gochsedijk 10    5853 AC   Siebengewald    06-40073842

Steeds meer vrouwen vinden de weg naar de nagelstudio. Met kunstnagels heb je in 1 behandeling direct mooie nagels.
Er zijn twee soorten kunstnagels:   Gel Nagels
                                                        Acryl Nagels

Gelnagels
De gel wordt met een penseel in laagjes aangebracht die telkens moeten uitharden onder de UV Lamp.  De nagels kunnen worden verlengd met tips of sjabloon

ACRYLNAGELS
Ook de acrylnagels kunnen met tips of sjabloon worden verlengd.

In tegenstelling tot gelnagels worden acrylnagels gemaakt met acrylpoeder en een vloeistof, genaamd liquid.  Dan wordt de liquid en poeder samen gevoegd totdat er een bolletje aan het penseel tot stand komt. Dit bolletje wordt op de tip, sjabloon of natuurlijke nagel aangebracht. Dan wordt dit bolletje met penseel bewerkt tot een mooie kunstnagel. Door de nagel nog na te vijlen krijg je een mooi eindresultaat. Afhankelijk van je nagelgroei is het noodzakelijk eens in de 2 tot 4 weken je nagels bij te laten werken. Ook kun je acryl en als de gel in verschillende kleuren krijgen.

De acrylnagels zijn harder dan de gelnagels en de gelnagels zijn flexibeler dan de acrylnagels.  In de salon bespreken we welke nagels U het meestte aanspreken.NAGELVERSTEVIGING / PROBLEEMNAGELS

Ook als je geen mooi natuurlijke nagel of probleemnagels (nagelbijten) hebt kun je er wat aan laten doen. 

(Gebroken / gescheurde / gespleten / bolle nagels / platte nagels / ribbel nagels /  zwakke nagels / dikke nagels kunnen worden behandeld bij Nailz 4 You te Siebengewald.

Ook bij een echte nagelbijter kun je mooie nagels creeeren. Voor deze nagels gebruiken we eigenlijk meestal acryl.   Acryl is ook harder dan gel dus kunnen deze nagels wat meer hebben. Ook de mannelijke nagelbijter is welkom in onze salon. Uw nagels zullen er natuurlijk uit komem te zien.  Dus niet glanzend.

NAILART

 Nailart is een uitgesproken mogelijkheid om van uw nagel iets bijzonders te maken, voor een speciale gelegenheid, of gewoon om dat u het mooi vindt. GELLAK OP HANDEN EN OF TENEN

Dit is de nieuwe vorm van nagellak, die vooral bedoeld is voor op de natuurlijke nagel waardoor je deze ook een beetje verstevigd. Je brengt hem aan als nagellak, maar het heeft de houdbaarheid van gel. Dit omdat dit product moet uitharden onder de uv lamp of led lamp. Hierdoor blijft de gellak dan ook 2 tot 3 weken zitten ten opzichte van gewone nagellak, die vaak na een paar dagen al beschadigd is. De gellak kan behalve op de natuurlijke nagel ook op zowel gel als acryl gezet worden. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren.PARAFFINE BEHANDELING 

Paraffine is een verzorgende en verzachtende pakking voor handen en/of voeten. De warme paraffine opent de porien zodat afvalstoffen worden verwijderd en het stimuleert de bloedcirculatie.

De handen/voeten worden eerst volledig gereinigd, ingesmeerd met een verzorgende creme en daarna worden de handen/voeten 3 keer ondergedompeld in warme paraffine (met heerlijk geurende en rustgevende lavendel) en vervolgens warm ingepakt. Na 15 minuten wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid bijzonder zacht aan.

Een paraffine behandeling is een heerlijk verwenmoment voor man en vrouw en zeer geschikt voor oa:

  • Een droge, ruwe en schrale huid.
  • Gewrichtsklachten
  • Winterhanden/voeten
  • Verwennerij    


MANICURE

Een manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, nagels vijlen en/of polijsten en een heerlijke massage voor uw handen. Ook behoord een parafine behandeling tot mogelijkheden, pure verwennerij voor uw handen.


IEDERE KLANT KRIJGT BIJ ONS ZIJN EIGEN VIJLENSETJE.    

 HYGIENE STAAT BIJ NAILZ 4  YOU OP DE EERSTE PLAATS.


Wij behandelen geen mycosenagels  (schimmel / kalknagels).   Raadpleeg hiervoor Uw huisarts.


Onder de 18 jaar plaatsen wij geen acryl nagels en gelpolish.